hoe start ik een blog

Workshop hoe start ik een blog?

Bloggen is helemaal hot.

Er zijn verschillende redenen om te starten met bloggen:

 • Je wilt bloggen voor je bedrijf
 • Je wilt een beroemde influencer worden
 • Je wilt je een persoonlijke blog starten

Wat je reden ook is, je doet het omdat je een verhaal te vertellen hebt. En ondanks dat verhaal dat ergens in je borrelt vindt je het moeilijk om te starten.

Jij denkt namelijk:

 • Wie zit er op mijn verhaal te wachten?
 • Er zijn al zoveel mensen die een soortgelijk verhaal vertellen, waarom zou men die van mij lezen?
 • Hoe start ik überhaupt een blog?
 • Ik ben daar niet technisch genoeg voor.

En hiervoor bieden wij de oplossing. Of je nu net start of al een website hebt. In onze workshop Hoe start ik een blog laten we je zien hoe makkelijk het is om te beginnen. En niet alleen dat, we doen nog veel meer:

 • beginregels goed schrijven voor google
 • wetgeving beeldmateriaal
 • tips voor het online verspreiden van je blog
 • bonus: site die je helpen het bloggen makkelijker te maken

Deze cursus geven we in groepjes van maximaal 8 personen. De workshop duurt 4 uur en kost € 79,95. De cursus wordt gegeven op zaterdag, voor data zie de evenementenkalender: https://desocialmediabroeder.nl/events/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *