Workshop

workshop content planner

Online zichtbaar worden is moeilijk. Het kost tijd, inspiratie en doorzettingsvermogen.  Van deze drie is vaak inspiratie het moeilijkste item. Tijd kunnen we maken en iedere ondernemer weet dat we beschikken over een portie doorzettingsvermogen maar aan inspiratie ontbreekt het ons vaak.

We weten niet hoe en wat we online moeten plaatsen om in contact te komen met onze doelgroep. En dat terwijl het zo leuk is om je expertise te delen met andere en hierdoor nieuwe klanten te bereiken. Juist door online aanwezig te zijn kan je laten zien wie je bent en wat je doet.

Mijn inspiratie raakt nooit op, mijn hoofd maakt altijd overuren. Ik kan voor elke beroepsgroep wel allerlei manieren bedenken om via social media in contact te komen met hun doelgroep. Ik zit vol inspiratie hoe jij je volgers blij kan maken. Om dit te delen geef ik vanaf mei workshops content planning maken.

Wat houdt dat in?

  • We maken samen jouw content planner
  • In kleine groepjes (in Zeist max. 4 personen, in Aalsmeer max. 6 personen) gaan we gezellig aan de slag om allerlei ideeën op papier te zetten.
  • We starten op een creatieve manier met het uit stippen van jouw doel/ jouw doelgroep.
  • Daarna gaan we aan de slag met het inplannen van jouw posts op social media

Ik heb al 8 jaar een grote interieurblog (http://www.interieurinspiratie.nl/) waarbij ik gemiddeld 15.000 tot 20.000 bezoekers per maand ontvang. Op mijn facebookpagina heb ik 20.000 volgers. Ook op andere social media kanalen heb ik veel volgers. Door mijn ervaring als blogger weet ik hoe je om moet gaan met social media. Ik geef je dus tijdens de sessie ook allerlei tips en je mag mij van alles vragen.

Als bonus geef ik je:

  • een voor jouw bedrijf gemaakt overzicht met ideeën en inspiratie voor je social media
  • een lijst met minimaal 5 blogonderwerpen
  • een overzicht van allerlei handige pagina’s welke je kan gebruiken om je social media op te vrolijken
  • een handleiding van do’s en don’ts

Als de ochtend voorbij is heb je op papier een mooie planner en ben je volop geïnspireerd om online zichtbaar te worden.

De kosten zijn € 59,95 incl. koffie en thee. Aanmelden kan via https://desocialmediabroeder.nl/contact/