Over ons

Mijn naam is Daniëlle Roof. Ik ben getrouwd en moeder van 4 kinderen. In 2010 ben ik gestart met mijn interieurblog, InterieurInspiratie.nl

Toen ik met mijn blog begon had ik eigenlijk hele andere ideeën over mijn verdienmodel en hoe ik alles zou gaan aanpakken. Door de jaren heen is er veel veranderd en werd het doel van mijn blog steeds duidelijker. Hoe meer ik blogde hoe meer bezoekers en volgers ik kreeg. Ik begon het steeds leuker te vinden om mijn inspiratie met mijn bezoekers en volgers te delen. Daarbij zag ik ook hoe meer ik deelde, hoe groter mijn bereik werd.

Inspiratie genoeg

Door de jaren heen merkte ik dat ik niet alleen inspiratie voor mijn eigen interieurblog had maar ook voor andere bedrijven heel erg goed kon verzinnen wat ze online konden plaatsen. Veel mensen zitten toch vaak vast in hun eigen kader en zien daardoor niet hoe ze online zichtbaar kunnen worden. Ook vinden veel bedrijven social media moeilijk terwijl als je de kneepjes kent het juist erg makkelijk is.

Om mensen op weg te helpen heb ik in de afgelopen jaren veel mensen mogen begeleiden op het gebied van online zichtbaar worden. Van kledingwinkel tot assurantiekantoor. Van kindercoach tot datingbureau. Noem mij je vak en ik verzin allerlei onderwerpen op jouw vakgebied waarmee jij je volgers kan inspireren. En als ik het echt niet meer weet heb ik altijd nog de inspiratie van mijn team (2 freelancers met een enorme creatieve brein). Samen komen we dan weer op de leukste ideeën.

Deel je kennis

Alles wat ik in de afgelopen jaren geleerd heb deel ik graag met jou. Ik vind het superleuk om samen met jou te kijken waar de mogelijkheden liggen om online zichtbaar te worden. Wil je ook weten waar jouw kansen liggen? Meld je aan voor de workshop.